Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset -sarjan 2. kausi: julkaisupäivä, näyttelijät, juoni ja kaikki muu

  • 📰 techradar
  • ⏱ Reading Time:
  • 75 sec. here
  • 3 min. at publisher
  • 📊 Quality Score:
  • News: 33%
  • Publisher: 63%

Loans Loans Headlines News

Loans Loans Latest News,Loans Loans Headlines

As TechRadar's senior entertainment reporter, Tom covers all of the latest movies, TV shows, and streaming service news that you need to know about. You'll regularly find him writing about the Marvel Cinematic Universe, Star Wars, Netflix, Prime Video, Disney Plus, and many other topics of interest.

Taru sormusten herrasta: Mahtisormukset -sarjan toinen tuotantokausi saapuu Prime Video -suoratoistopalveluun elokuussa. Taru sormusten herrasta -maailmaan sijoittuva televisiosarja sai julkaisupäivän sekä trailerin toukokuussa, minkä lisäksi tiedämme kolmannen kauden olevan jo työn alla.parhaista sarjoista palaavan ruuduillemme, olemme koonneet Mahtisormusten toista tuotantokautta koskevat uutiset tähän artikkeliin.

Mahdollisia paljastuksia edessä koskien näyttelijäkaartia – hyppää seuraavaan aiheeseen välttääksesi tulevien tapahtumien juonipaljastukset.Yksi jo vahvistetuista tulevalla kaudella esiintyvistä hahmoista on Cirdan. Tolkienin lähdemateriaalissa Cirdan oli Falathrimin herra Keski-Maan Ensimmäisellä Ajalla. Hänellä oli myös yksi haltijoiden sormuksista, Narya, ennen kuin Cirdan antoi sen Gandalfille.

Ensimmäinen kausi päättyi Sauronin saapuessa Mordoriin, tarkoituksenaan tehdä siitä toimintansa tukikohdan. Ja koska Adar seuraajineen asustavat jo Mordoria, on mielenkiintoista nähdä, tekevätkö Sauron ja Adar yhteistyötä, vai sivuuttaako Sauron Adarin ja ottaa tämän örkkiarmeijan omakseen. ”Luulen heidän suhteensa ydinkysymyksen olevan siinä, että yksin olemisessa ei ole rauhaa”, Vickers lisää. ”Sauron uskoo saavuttavansa rauhan vain olemalla kuningas, ja juuri Galadriel istutti tuon ajatuksen hänelle ensimmäisen kauden aikana. Siinä mielessä Sauronin voi nähdä katuvana tai manipuloivan Galadrielia.

Ajallisesti tiedämme Tolkienin lähdemateriaalista, että kääpiöiden ja ihmisten sormukset taottiin samaan aikaan kuin haltijoiden sormukset. Kuitenkin Mahtisormukset-sarja ei seuraa niin uskollisesti Tolkienin lähdemateriaalia kuin

 

Thank you for your comment. Your comment will be published after being reviewed.
Please try again later.
We have summarized this news so that you can read it quickly. If you are interested in the news, you can read the full text here. Read more:

 /  🏆 51. in LOANS

Loans Loans Latest News, Loans Loans Headlines